Ваучер

По повод 60 години јубилеј Попуст од 20%
 
Со овој ваучер добивате 20% на технички преглед во Нашите станици.
Ваучерот е со важност до 31.01.2018 година.
По испраќање на оваа апликација, ќе добиете е-маил со број на ваучер. Истиот треба да го отпечатите,
и да го приложите при следната регистрација на Вашето возило во станицата во која ќе вршите технички преглед.